Nieuws

Waar we tijdens de kerstmarkt natuurlijk even een praatje kunnen maken en de sfeer kunnen proeven, is dat dit jaar ter plekke niet mogelijk. In plaats daarvan brengen we op deze gezelligheid naar je toe op deze grijze dag! 

Meeluisteren, bieden en plaatjes aanvragen kan via de bekende kanalen, maar wij zijn ook benieuwd wat jullie bezighoudt vandaag. Zorgt de radio voor mooie muzikale omlijsting bij een goed gesprek, een spelletje of de krant? Wellicht een muzikaal maatje tijdens een wandeling? Zitten de kinderen aan de radio geklluisterd bij het optreden van hun klas? Luisteren ze via de radio (wel) naar de juf? Of gaat de radio juist harder bij live-muziek of wanneer jouw plaatje gedraaid wordt? Wij horen én zien het graag!

Deel daarom jouw foto, maak kans op leuke prijzen en breng zo de 'Hengeveldse huiskamers' toch een beetje bij elkaar!

We werken hierin samen met WegdamNieuws. Delen kan door de foto te posten je foto te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., door te reageren op het bericht van WegdamNieuws op de WegdamNieuws Facebookpagina of door een direct message te sturen op Instagram. De redactie van Wegdamnieuws verzamelt de foto's. De Ouderraad zorgt voor leuke prijzen voor de mooiste inzendingen. Doe mee!

  studio petrusshow is er klaar voor

De Petrusshow... kroamschudd'n op je radio is op vele manieren te beluisteren. Dan gaat het lukken toch?

 1. Hofstreek FM, 107.6 fm
 2. Ziggo kanaal 47
 3. Caiway 7
 4. KPN Kanaal 1324
 5. Via een liverstream op de homepage van deze site
 6. Of via Sonas, zie knop met uitleg op deze site

Van 10.00 uur tot 19.00 uur maken we onder leiding van DJ Bart Eshuis negen uur lang radio voor en door Hengevelde! 

Tot zondag de 13e! 

 Luister via kanalen

Wat fijn dat je wil bijdragen aan het goede doel, de Hengeveldse Wensboom. Doneren kan op drie manieren:

 1. Vraag een plaatje aan
 2. Bied mee op de veilingitems
 3. Doneer een bedrag naar keuze

Voor alle drie geldt dat de communicatie en betalingen verlopen via het nummer 06 82 83 63 71. 

Alvast ontzettend bedankt voor je bijdrage! Het geld dat niet nodig is voor het vervullen van de wensen, wordt bewaard in de kas voor de Ouderraad en komt ten goede aan de kinderen van de basisschool. 

 

plaatje telefoonnummer petrusshow rood

Naast de negen veilingitems, kun je dit jaar ook je favoriete plaatje aan vragen en daarmee helpen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: de Hengeveldse Wensboom! Een plaatje vraag je aan voor tien euro. Misschien een leuk alternatief voor de kerstkunstwerkjes die normaal gesproken mee naar huis gaan? De organisatie is er blij mee!

En... plaatjes aanvragen kan al vanaf nu!

Hoe vraag je een plaatje aan?

 • Kies je favoriete liedje en bijbehorende artiest
 • Sla het nummer 06 82 83 63 71 op in je telefoon. Dit is je directe verbinding met de financiële man, tevens secretaris van de DJ
 • App je favoriete plaat (met uitvoerend artiest) naar dit nummer en betaal het tikkie dat je ontvangt van dit nummer
 • DJ Bart Eshuis zorgt ervoor dat jouw plaatje gedraaid wordt


Bij veel aanvragen kan het zijn dat je plaatje niet in de uitzending. Deze plaatjes krijgen een mooie plek in de speciale Petrusshow Podcast. Wil je graag meer doneren dan de tien euro voor een plaatje? Dat kan via een aparte donatie. Stuur een appje naar het bovengenoemde nummer en vermeld het bedrag dat je graag extra wil doneren en je ontvangt een betaalverzoek. Het gaat bijna vanzelf! 

plaatje telefoonnummer petrusshow rood

Ook dit jaar zal er een metershoge kersboom voor de kerk worden geplaatst: de Hengeveldse Wensboom. Na een mooie introductie vorig jaar, heeft de organisatie van Kroamschudd'n in Hengevelde besloten dat de wensboom dit jaar het goede doel is van de inzameling via de Petrusshow...kroamschudd'n op je radio! Hoe verging het vervullen van de wensen eigenlijk vorig jaar? En wie waren ook alweer de gelukkige Hengeveldenaren? We frissen even je geheugen op, en wie weet leidt het nog tot inspiratie voor dit jaar. 

Heb jij een wens voor iemand? Lees dan alles over de Hengeveldse Wensboom en stuur je wens in!
Wil jij de wensen graag mede mogelijk maken? Vraag dan een plaatje (of twee) aan tijdens de 'Petrusshow...kroamschudd'n op je radio' of biedt mee met één van de veilingitems. 

De Petrusshow... kroamschudd'n op je radio!

Dit jaar gaat Kroamschudd'n in Hengevelde on air! En dat betekent: een hele dag radioplezier voor het goede doel. Je kan (tegen betaling) plaatjes aanvragen en meebieden op één (of meer) van de vele topstukken in de veiling. Natuurlijk komen de kinderen ook met een mooie bijdrage. Bart Eshuis is onze DJ en houdt jullie aan de radio gekluisterd met behulp van wel hele leuke side-kicks... Luister mee op zondag 13 december van 10.00 uur tot en met 19.00 uur op 107.6Mhz. 

Contact

Organisatie Kroamschudd'n in Hengevelde

Contactpersonen:

Hans Mulder (de Bloemruiker)
+31(0)6 101 197 16 


Esther Schonenborg
+31(0)6 234 245 69


Goorsestraat 20d
7496 AD Hengevelde

info@kroamschuddeninhengevelde.nl

© 2021 kroamschuddnhengevelde.nl. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search