Nieuws

Vraag alvast je plaatje aan en steun het goede doel

Naast de negen veilingitems, kun je dit jaar ook je favoriete plaatje aan vragen en daarmee helpen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: de Hengeveldse Wensboom! Een plaatje vraag je aan voor tien euro. Misschien een leuk alternatief voor de kerstkunstwerkjes die normaal gesproken mee naar huis gaan? De organisatie is er blij mee!

En... plaatjes aanvragen kan al vanaf nu!

Hoe vraag je een plaatje aan?

  • Kies je favoriete liedje en bijbehorende artiest
  • Sla het nummer 06 82 83 63 71 op in je telefoon. Dit is je directe verbinding met de financiële man, tevens secretaris van de DJ
  • App je favoriete plaat (met uitvoerend artiest) naar dit nummer en betaal het tikkie dat je ontvangt van dit nummer
  • DJ Bart Eshuis zorgt ervoor dat jouw plaatje gedraaid wordt


Bij veel aanvragen kan het zijn dat je plaatje niet in de uitzending. Deze plaatjes krijgen een mooie plek in de speciale Petrusshow Podcast. Wil je graag meer doneren dan de tien euro voor een plaatje? Dat kan via een aparte donatie. Stuur een appje naar het bovengenoemde nummer en vermeld het bedrag dat je graag extra wil doneren en je ontvangt een betaalverzoek. Het gaat bijna vanzelf! 

plaatje telefoonnummer petrusshow rood

Naast de negen veilingitems, kun je dit jaar ook je favoriete plaatje aan vragen en daarmee helpen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: de Hengeveldse Wensboom! Een plaatje vraag je aan voor tien euro. Misschien een leuk alternatief voor de kerstkunstwerkjes die normaal gesproken mee naar huis gaan? De organisatie is er blij mee! En... plaatjes aanvragen kan al vanaf nu! Hoe vraag je een plaatje aan? Kies je favoriete liedje en bijbehorende artiest Sla het nummer 06 82 83 63 71 op in je telefoon. Dit is je directe verbinding met de financiële man, tevens secretaris van de DJ App je favoriete plaat (met uitvoerend artiest) naar dit nummer en betaal het tikkie dat je ontvangt van dit nummer DJ Bart Eshuis zorgt ervoor dat jouw plaatje gedraaid wordt Bij veel aanvragen kan het zijn dat je plaatje niet in de uitzending. Deze plaatjes krijgen een mooie plek in de speciale Petrusshow Podcast. Wil je graag meer doneren dan de tien euro voor een plaatje? Dat kan via een aparte donatie. Stuur een appje naar het bovengenoemde nummer en vermeld het bedrag dat je graag extra wil doneren en je ontvangt een betaalverzoek. Het gaat bijna vanzelf!  +

De Petrusshow... kroamschudd'n op je radio!

Dit jaar gaat Kroamschudd'n in Hengevelde on air! En dat betekent: een hele dag radioplezier voor het goede doel. Je kan (tegen betaling) plaatjes aanvragen en meebieden op één (of meer) van de vele topstukken in de veiling. Natuurlijk komen de kinderen ook met een mooie bijdrage. Bart Eshuis is onze DJ en houdt jullie aan de radio gekluisterd met behulp van wel hele leuke side-kicks... Luister mee op zondag 13 december van 10.00 uur tot en met 19.00 uur op 107.6Mhz. 

Contact

Organisatie Kroamschudd'n in Hengevelde

Contactpersonen:

Hans Mulder (de Bloemruiker)
+31(0)6 101 197 16 


Esther Schonenborg
+31(0)6 234 245 69


Goorsestraat 20d
7496 AD Hengevelde

info@kroamschuddeninhengevelde.nl

© 2021 kroamschuddnhengevelde.nl. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search