Nieuws

Fotowedstrijd: wat doe jij vandaag, met de Petrusshow op je radio?

Waar we tijdens de kerstmarkt natuurlijk even een praatje kunnen maken en de sfeer kunnen proeven, is dat dit jaar ter plekke niet mogelijk. In plaats daarvan brengen we op deze gezelligheid naar je toe op deze grijze dag! 

Meeluisteren, bieden en plaatjes aanvragen kan via de bekende kanalen, maar wij zijn ook benieuwd wat jullie bezighoudt vandaag. Zorgt de radio voor mooie muzikale omlijsting bij een goed gesprek, een spelletje of de krant? Wellicht een muzikaal maatje tijdens een wandeling? Zitten de kinderen aan de radio geklluisterd bij het optreden van hun klas? Luisteren ze via de radio (wel) naar de juf? Of gaat de radio juist harder bij live-muziek of wanneer jouw plaatje gedraaid wordt? Wij horen én zien het graag!

Deel daarom jouw foto, maak kans op leuke prijzen en breng zo de 'Hengeveldse huiskamers' toch een beetje bij elkaar!

We werken hierin samen met WegdamNieuws. Delen kan door de foto te posten je foto te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., door te reageren op het bericht van WegdamNieuws op de WegdamNieuws Facebookpagina of door een direct message te sturen op Instagram. De redactie van Wegdamnieuws verzamelt de foto's. De Ouderraad zorgt voor leuke prijzen voor de mooiste inzendingen. Doe mee!

  studio petrusshow is er klaar voor

De Petrusshow... kroamschudd'n op je radio!

Dit jaar gaat Kroamschudd'n in Hengevelde on air! En dat betekent: een hele dag radioplezier voor het goede doel. Je kan (tegen betaling) plaatjes aanvragen en meebieden op één (of meer) van de vele topstukken in de veiling. Natuurlijk komen de kinderen ook met een mooie bijdrage. Bart Eshuis is onze DJ en houdt jullie aan de radio gekluisterd met behulp van wel hele leuke side-kicks... Luister mee op zondag 13 december van 10.00 uur tot en met 19.00 uur op 107.6Mhz. 

Contact

Organisatie Kroamschudd'n in Hengevelde

Contactpersonen:

Hans Mulder (de Bloemruiker)
+31(0)6 101 197 16 


Esther Schonenborg
+31(0)6 234 245 69


Goorsestraat 20d
7496 AD Hengevelde

info@kroamschuddeninhengevelde.nl

© 2021 kroamschuddnhengevelde.nl. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search