Nieuws

04-12-2015: Nieuwsflits 1

De komende drie vrijdagen zal Wegdamnieuws u op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent de derde Hengeveldse Kerstmarkt op 20 december, op hetevenemententrein tegenover de kerk. Een voettocht van zo’n 400 meter, leidt bezoekers langs sfeervol verlichte taferelen die doen denken aan 2000 jaar geleden. Oude stalletjes met ezels en schapen, muzikanten, diverse koren, zangers en zangeressen en ook heerlijke afbakbroodjes komen de bezoekers tegen. Boven de stal waar een kameel staat opgesteld, komt een levende engel te hangen. Namens de organisatie (Ronald Pelle, Stefan Brummelhuis, Mark Schreijer, Nico Bebseler, Paul Wegdam, Robert Ros, Niels Pierik en Hans Mulders): ”De basis zal hetzelfde zijn als in de afgelopen twee edities. We beginnen om 17.00 uur. Het duurt tot ongeveer 20.00 uur. De kerstmarkt georganiseerd door de Petrusschool begint ook om 17.00 uur. Wel kan ik alvast onthullen dat Mike te Wierik en Hamoudi Jaafil, in aangepaste Kerststijl, komen met een schietspel raak de Kerstbel haha! Je mag er wel bijzetten, we hebben een super enthousiaste groep, wordt weer een mooie avond!” Wat is er nog meer nieuw?

kerstmarkt mike“We hebben een nieuwe Maria en Jozef, bekende Hengeveldenaren, houden we nog even geheim. Amuzant is er dit jaar weer bij net als MIXX natuurlijk, maar deze keer ook wederom diverse koren zoals het Goorse Mannenkoor. De looproute zal anders zijn dan in voorgaande edities. Het goede doel dit jaar is stichting EVI, het heeft als doel: ‘Ouders zorgeloos laten zorgen. De rest komt in het volgende journaal wel!’’.

Stichting EVI

Als je kind erg ziek is, wil je er kunnen zijn op alle momenten dat het je nodig heeft. Dan wil je je niet druk hoeven te maken over je werk, of over overnachtingkosten, of over de opvang van je andere kinderen bijvoorbeeld. Die zorgen kun je er op zo’n moment ook niet bij hebben. Stichting Evi werft fondsen om ouders zorgeloos te kunnen laten zorgen voor hun kind met kanker.

Dat doen ze met een praktische insteek. De stichting heeft contact met maatschappelijk werkers van het UMCG. Zien zij dat ouders echt financiële hulp nodig hebben, dan kloppen ze bij de stichting aan. Om vervoerskosten te betalen die de verzekering niet vergoed bijvoorbeeld, of de overnachtingen in een Ronald McDonald Huis. Praktische ondersteuning, waardoor ouders zich helemaal kunnen richten op de zorg voor hun kinderen.

Goede doel 2018

Nieuws

Contact

Organisatie Kroamschudd'n in Hengevelde

Contactpersonen:

Hans Mulder (de Bloemenruiker)
+31(0)6 101 197 16 


Mark Tuinte
+31(0)6 225 130 01


Goorsestraat 20d
7496 AD Hengevelde

info@kroamschuddeninhengevelde.nl

© 2020 kroamschuddnhengevelde.nl. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search