Wensboom

ORGANISATIE KROAMSCHUDD’N IN HENGEVELDE VERVULT WEDEROM KERSTWENSEN MET NIEUWE WENSBOOMACTIE

Metershoge kerstboom staat symbool voor de ultieme kerstgedachte

De metershoge kerstboom, die de komende week weer wordt opgezet voor de kerk in Hengevelde, is dit jaar wederom het visitekaartje van de Hengeveldse Kerstgedachte. Dit jaar is de wensboom hét goede doel van de Petrusshow... Kroamschudd'n op je radio'. 

Esther Schonenborg: ”Deze speciale boom is bedoeld om bijzondere dromen en wensen van, voor en door de Hengeveldse gemeenschap uit te laten komen. Alle kinderen en volwassenen uit Hengevelde mogen hun persoonlijke wens ophangen in de wensboom.”

Niet zozeer voor jezelf, maar juist voor een ander! Bijzondere, mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen voor iets in Hengevelde of iemand in je gezin, familie of omgeving. Heeft je oma of buurvrouw hulp nodig? Of kan je buurjongen, die nieuw is in Nederland, een steuntje in de rug gebruiken? Mis je nog iets bruikbaars in onze mooie dorp? Laat het ons weten via de kerstballen in de wensboom op het kerkplein van Hengevelde. 

Vreugdevolle kerst in Hengevelde

Hengeveldenaren kunnen de wensen vanaf 13 december t/m 6 januari (Driekoningen) indienen, door een kerstbal met persoonlijke wens in de versierde boom te hangen. Men kan het wensformulier ook online invullen via deze pagina of op Wegdamnieuws.nl. De kinderen van de Petrusschool zorgen dan dat deze wensen ook een mooi plekje krijgen in de wensboom. Tevens krijgen de kinderen van de Petrusschool allemaal zelf een formulier mee en liggen er wensformulieren bij de COOP en achter in de kerk.

Een onafhankelijke commissie gaat beoordelen welke wens of wensen er worden uitgevoerd. Meedoen is vanzelfsprekend gratis.

Wij wensen iedereen heel veel plezier met deze ultieme Kerstgedachte.

Groet’n,

Team Kroamschudd’n Hengevelde / Ouderraad Petrusschool

Image

Stuur hier je wens in - t/m 6 januari (Driekoningen)

De Petrusshow... kroamschudd'n op je radio!

Dit jaar gaat Kroamschudd'n in Hengevelde on air! En dat betekent: een hele dag radioplezier voor het goede doel. Je kan (tegen betaling) plaatjes aanvragen en meebieden op één (of meer) van de vele topstukken in de veiling. Natuurlijk komen de kinderen ook met een mooie bijdrage. Bart Eshuis is onze DJ en houdt jullie aan de radio gekluisterd met behulp van wel hele leuke side-kicks... Luister mee op zondag 13 december van 10.00 uur tot en met 19.00 uur op 107.6Mhz. 

Contact

Organisatie Kroamschudd'n in Hengevelde

Contactpersonen:

Hans Mulder (de Bloemruiker)
+31(0)6 101 197 16 


Esther Schonenborg
+31(0)6 234 245 69


Goorsestraat 20d
7496 AD Hengevelde

info@kroamschuddeninhengevelde.nl

© 2021 kroamschuddnhengevelde.nl. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search